Foto: Latvijas Futbola federācija
Latvijas U-19 sieviešu futbola izlase ceturtdien ar 3:0 (1:0) uzvarēja Lietuvas vienaudzes un izcīnīja Baltijas kausu.

Uzvarētājām divus vārtus guva Karlīna Miksone, bet vienu reizi izcēlās Sandra Voitāne.

Viktora Vicehovska trenētā komanda turnīrā izcīnīja divas uzvaras divos mačos, jo trešdien ar 3:2 uzvarēja Igaunijas futbolistes.

Baltijas kausu Latvijas futbolistes nodrošināja vēl pirms turnīra noslēguma, jo piektdien dueli aizvadīs Igaunijas un Lietuvas izlases, taču šī mača iznākums Latvijas triumfu vairs nevar apdrudēt.

Jau ziņots, ka Latvijas U-17 sieviešu futbola izlase ceturtdien Tallinā Baltijas kausa otrajā spēlē ar rezultātu 2:1 (1:0) uzvarēja Lietuvas komandu un garantēja vismaz otro vietu sacensībās.

Latvijas izlases labā šajā mačā vārtus guva Paula Linda Liniņa, kura realizēja 11 metru soda sitienu, un Samanta Rozenberga.

Jau vēstīts, ka pirmajā mačā Romāna Kvačova trenētās latvietes trešdien cīnījās neizšķirti 1:1 ar vienaudzēm no Igaunijas.

Noslēdzošā spēle, kurā tiksies Lietuvas un Igaunijas U-17 izlases, risināsies piektdien. Pēc tā arī kļūs zināma Latvijas ieņemtā vieta sacensībās.

Pērn Latvijas U-17 futbolistes Baltijas kausā palika noslēdzošajā vietā, bet U-19 grupā Baltijas kausu aizstāja UEFA Attīstības turnīrs un arī tajā latvietes palika pēdējās.

Baltijas kauss U-15 vecuma grupā meitenēm šogad no 4. līdz 6.augustam plānots Lietuvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!