Foto: AFP/Scanpix

Polijas futbola izlases un Dortmundes "Borussia" uzbrucējs Roberts Levandovskis apstiprinājis, ka nākamajā vasarā beidzot pārcelsies uz Vācijas čempionvienību un arī šobrīd Eiropas spēcīgāko komandu Minhenes "Bayern".

Levandovskis jau ilglaicīgi runā par savu iespējamo pārcelšanos uz Bavārijas klubu, taču vasarā piekrita nospēlēt "Borussia" vēl šo sezonu, kas viņam ir pēdējā līgumā noteiktā. 25 gadu vecais poļu uzbrucējs jau esot mutiski vienojies, bet janvārī pāreju atļauju periodā parakstīs iepriekšējo vienošanos ar "Bayern".

Poļu uzbrucējs iepriekšējā sezonā kopumā guva 36 vārtus, palīdzot "Borussia" kļūt par Vācijas vicečempioniem un aizkļūt līdz UEFA Čempionu līgas finālam. Čempionu līgas pusfinālā Levandovskis pirmajā spēlē guva četrus vārtus un burtiski vienatnē "iznīcināja" "Real Madrid' centienus aizcīnīties līdz finālam. Taču finālā "Borussia" uzbrucējs "klusēja" un Čempionu līgā triumfēja viņa nākamais klubs "Bayern".

Vasaras pāreju perioda laikā par Levandovski interesi izrādīja arī "Chelsea", "Real Madrid" un "Manchester City", tomēr poļu uzbrucējs izvēlējās palikt Vācijā un turpināt karjeru pie "Borussia" sīvākajiem konkurentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!