Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija pēc jaunu dokumentu saņemšanas joprojām nav pieņēmusi lēmumu par neviennozīmīgi vērtētā Krišjāņa Kļaviņa iespējām kandidēt uz LFF prezidenta amatu.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā LFF valdes sēdē Kļaviņa iespējas kandidēt uz prezidenta amatu uzticēja vērtēt LFF Disciplinārlietu komisijai. Par Kļaviņu esot saņemti dokumenti no UEFA par viņa iespējamo saistību ar spēļu rezultātu ietekmēšanu.

Tomēr arī komisija pagājušajā nedēļā vēl nelēma Kļaviņa likteni, jo abām pusēm nebija pietiekošs laiks, lai iepazītos ar saņemtajiem dokumentiem, un pārcēla jautājuma izskatīšanu uz 4. marta sēdi. Taču arī piektdien, 4. martā, komisija nespēja pieņemt lēmumu, atliekot tā pieņemšanu līdz 11. martam.

Kā norādīja komisijas priekšsēdētājs Vitālijs Liholajs, saņemti jauni dokumentu no UEFA, ar kuriem vēl nebija iepazinies Kļaviņš. Pēc Liholaja teiktā, jauna informācija no UEFA saņemta pēc LFF pieprasījuma, taču sīkāk, kas minēts jaunajos dokumentos, Liholajs neatklāja. Savukārt Kļaviņš nemācēja skaidrot, kas ir jaunajos dokumentos, jo ar tiem vēl neesot iepazinies.

"Sakarā ar 3. martā papildus saņemto vēstuli no UEFA, kā arī ņemot vērā nepieciešamību izvērtēt minētās vēstules saturu un Krišjāņa Kļaviņa lūgumu iepazīties ar vēstules saturu un citiem lietas materiāliem, Disciplinārlietu komisija nolemj lēmumu atlikt līdz 11. martam," teikts LFF paziņojumā.

Iepriekš izskanēja informācija, ka komisija Kļaviņam varētu piemērot diskvalifikāciju, ja aizdomas par viņa dalību nelikumīgajās darbībās būs patiesas.

Pagaidām LFF valde apstiprinājusi Indriksona kandidatūru LFF prezidenta amatam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!