Foto: F64

Latvijas Futbola federācijas (LFF) bijušais valdes loceklis un futbola skolas "Metta" vadītājs Ģirts Mihelsons sociālajos tīklos kādu Latvijas futbola izlases kandidātu nosaucis par "narkomānu un pļēguru".

Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars sestdien veica korekcijas valstsvienības kandidātu sarakstā pirms gaidāmajām spēlēm pret Šveici un Gruziju. Pēc veiktajām izmaiņām kandidātu sarakstā iekļauti Mārcis Ošs, Aleksandrs Solovjovs un Ģirts Karlsons.

LFF informāciju par izmaiņām ievietojusi arī "Twitter", pievienojot visu trīs jauno kandidātu fotogrāfijas. Zem šī ieraksta Mihelsons piebildis: "Kauns! Ja galvenajā komandā jāiekļauj narkomāns un pļēgurs, tad kur zemāk :((." Mihelsons gan nav konkrēti minējis spēlētāju, kuram veltīti šie vārdi.


LFF uz Mihelsona izteicieniem pagaidām nav reaģējusi un nav sniegusi komentāru.

Interesanti, ka viens no Pahara palīgiem valstsvienībā ir Mihelsona līdzgaitnieks "Metta" sistēmā, virslīgas komandas "Metta"/LU galvenais treneris Andris Riherts.

Mihelsona izteicieni raisījuši diskusiju "twitter" tīklā, kur viens no lietotājiem "KrisjaLV" atbildējis : "Bet ja "narkomāns un pļēgurs" spēlē "jaudīgāk" par tiem kas nedzer un nepīpē? Neredzu šķēršļus. Meistarība.", pēc tam vēl piebilstot "Izprotu arī Jūsu pozīciju, bet laukumā spēlē futbolists (nevis "Privātā dzīve" raksts). Ja šobrīd Viņš ir labāks.".


Lai gan Mihelsons nav minējis spēlētāja vārdu, uz šo ierakstu ironiski atbildējusi cita virslīgas komanda RFS, kurā spēlē viens no "jauniesauktajiem" Solovjovs. "Dienas gudrība: Kad esi miris, tu to nezini, taču citiem ir grūti. Tas pats ir, kad esi stulbs."


2012. gadā LFF vēlēšanās Mihelsonu ievēlēja LFF valdē, kurā viņš bija Jaunatnes futbola komitejas priekšsēdētājs. 2016. gadā notikušajās vēlēšanās Mihelsons neizpelnījās LFF biedru atbalstu un neiekļuva LFF valdē. Šobrīd Mihelsons darbojas LFF Elites futbola attīstības komitejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!