Foto: LETA

Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta komandas "Liepāja" galvenais treneris Viktors Dobrecovs par mača tiesnešu aizvainošanu saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, pavēstījusi Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija (DK).

Incidents norisinājās pēc sestdien aizvadītās virslīgas spēles, kurā "Liepāja" izbraukumā ar 1:3 kapitulēja Daugavpils "Daugavas" priekšā. Mača gaitā sarkano kartīti nopelnīja liepājnieku vārtsargs Artūrs Vaičulis, kā rezultātā Latgales klubs pēc tam realizēja 11 metru soda sitienu.

Pēc dueļa Dobrecovs rupji apvainojis spēles tiesnešus, par ko saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju un 100 eiro naudas sodu.

Līdz ar to "Liepājas" kluba galvenajam trenerim būs jāizlaiž nākamās kārtas mačs, kurā liepājnieki ceturtdien savā laukumā spēkosies pret virslīgas kopvērtējuma kaimiņiem Jūrmalas "Spartaku".

"Liepājas" futbolisti virslīgas kopvērtējumā šobrīd ar 26 spēlēs izcīnītiem 43 punktiem atrodas piektajā vietā, bet sestajā vietā esošais "Spartaks" atpaliek tikai četrus punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!