Čempionu līgas grupu turnīrā otrdienas vakarā neparasti rezultatīvās spēlēs uzvaras svinēja "Villareal", "Lyon" un "Arsenal". Platu soli ceļā uz ceturtdaļfinālu bez jau minētajiem "Villareal" un "Arsenal" pēc trim no sešām grupu posma spēlēm ir spērušas "Manchester United", "Bayern Munchen", "Juventus" un "Real Madrid".

Spānijas klubs E grupas spēlē ar 6:3 (2:2) uzvarēja "Aalborg". Par vienu no spēles galvenajiem varoņiem kļuva otrajā puslaikā uz maiņu uznākušais Hoseba Ljorente, kurš guva "hat - trick". Pa vieniem vārtiem guva arī Džuzepe Rossi, Huans Kapdevila un Robērs Piress. Savukārt "Aalborg" rindās pa reizei izcēlās Mareks Saganovskis, Tomass Enevoldsens un Andreass Johansons.

Otrajā E grupas spēlē - britu futbola kluba duelī - "Manchester United" savā "Old Trafford" izrēķinājās ar "Glasgow Celtic" 3:0 (1:0). Pirmos divus vārtus mančesteriešu labā guva Dimitars Berbatovs, savukārt punktu, gūstot savus kārtējos vārtus pēdējās spēlēs, pielika Veins Rūnijs.

Līdz ar šīm uzvarām "Manchester United" un "Villareal" nostiprināja savu pārsvaru grupā, jo abiem klubiem ir pa septiņiem punktiem, kamēr konkurentiem - pa vienam.

F grupā rezultatīva spēle notika Bukarestē, kur "Steaua" ar 3:5 (3:2) piekāpās "Lyon". "Steaua" labā vārtus guva Arturo, Dorins Gojans un Ovidio Petre, kamēr lioniešiem pa divām reizēm precīzi bija Karims Benzemā un Freds, bet vienreiz arī Kaders Keita.

Par spīti, nepārliecinošajam sniegumam Vācijas Bundeslīgā, Čempionu līgā sekmīgi turpina spēlēt ""Bayern Munchen", kas ar 3:0 (2:0) pieveica "Fiorentina". Vārtus bavāriešu labā guvā Miroslavs Kloze, Bastjans Švainštaigers un Ze Robertu.

Kopvērtējumā "Bayern Munchen" rēķinā ir jau septiņi punkti un pirms atlikušajām trim spēlēm labas izredzes izkļūt no grupas. Ar pieciem punktiem otrajā vietā "Lyon", divi punkti ir "Fiorentina", bet vēl viens "Steaua" rēķinā.
G grupā uzvaru Stambulā par vietējo "Fenerbahce" ar 5:2 (3:1) izcīnīja "Arsenal". Londoniešu labā vārtus guva Emanuels Adebajors, Teo Valkots, Abū Djabī, Aleksandrs Songs un Ārons Remzijs, kamēr "Fenerbahce" - Mikaels Silvestrs, raidot bumbu savos vārtos, kā arī Daniels Giza.

Otrajā G grupas spēlē "Porto" savā laukumā cieta minimālu zaudējumu 0:1 (0:1) spēlē ar "Dynamo Kiev". Vienīgos vārtus guva Aleksandrs Alijevs.
"Arsenal" ar septiņiem punktiem ir G grupas līderi. Tam seko "Dynamo Kiev" ar pieciem punktiem, kā arī "Porto" un "Fenerbahce" ar attiecīgi trim un vienu punktu.

Visbeidzot, rezultatīvo spēļu ēnā varētu būt palicis otrdienas centrālā Čempionu līgas spēle, kas notika Turīnā. Tajā "Juventus" ar 2:1 (1:0) pieveica "Real Madrid". Pa vieniem vārtiem guva Alesandro Del Pjero un Amauri, kamēr madridiešiem, kuri līdz tam Čempionu līgas spēlēs bija tikai uzvarējuši - Rūds van Nistelrojs.

Savukārt otrajā H grupas spēlē "Zenit" tikai ar grūtībām izbēga no zaudējuma spēlē ar BATE. Pēc tam, kad Baltkrievijas čempionu labā vārtus guva Pāvels Ņekhačiks, nesenie Eiropas Superkausa ieguvēji izlīdzinājumu panāca vien 10 minūtes pirms spēles beigām, kad precīzs bija Fatihs Teke.
H grupas kopvērtējumā pirmajā vietā tagad ar septiņiem punktiem ir izvirzījies

Turīnas "Juventus", kamēr "Real Madrid" ir guvis sešus, BATE - divus, bet "Zenit" vienu punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!