Foto: AP/Scanpix

Pārliecinoši UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā otrdien iekļuva slavenais Spānijas klubs Madrides "Real". Tāpat šo turnīra kārtu sasniedza arī angļu komanda Londonas "Chelsea".

Madrides "Real" astotdaļfināla atbildes spēlē ar rezultātu 3:1 (1:1) savā laukumā uzvarēja Gelzenkirhenes "Schalke 04" vienību no Vācijas. Divu spēļu summā Spānijas komanda bija pārāka ar rezultātu 9:2.

Spēles 21.minūtē Krištianu Ronaldu izvirzīja vadībā "Real" komandu, tomēr desmit minūtes vēlāk Tims Huglands rezultātu izlīdzināja. Ilgāku laiku rezultāts saglabājās nemainīgs, bet 74. un 75.minūtē vārtus guva Madrides komandas spēlētāji. Vispirms "Real" vadībā izvirzīja Ronaldu, bet Alvaro Morata pārsvaru dubultoja.

Tikmēr "Chelsea" atbildes spēlē savā laukumā ar 2:0 (2:0) uzvarēja Stambulas "Galatasaray", tādējādi nodrošinot sev vietu ceturtdaļfinālā. Summā londonieši bija pārāki ar 3:1.

"Chelsea" jau no pirmajām minūtēm laukumā bija aktīvāka un jau ceturtajā minūtē Samuels Eto guva vārtus. Cīņas ritējums nemainījās un Londonas komandas spēlētāji uzbruka biežāk. 42.minūtē Garijs Keihils panāca rezultātu 2:0. Otrajā puslaikā "Galatasaray" reti tika pie vārtu gūšanas iespējām, un mača rezultāts vairs nemainījās.

Ceturtdaļfinālā jau iekļuvuši Minhenes "Bayern", Madrides "Atletico", "Barcelona", un Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbolisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!