Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Spānijas futbola grands Madrides "Real" gatavojas piedāvāt 170 miljonus eiro Anglijas premjerlīgas klubam Londonas "Chelsea" par beļģi Edenu Azāru, vēsta izdevums "Daily Mail".

Pēc Krištianu Ronaldu pārdošanas Turīnas "Juventus" komandai Madrides "Real" lūko iegūt kādu citu pasaules līmeņa zvaigzni. Madrides kluba vadība tic, ka tā var pārvilināt Azāru no "Chelsea".

Azāram un "Chelsea" vēl ir spēkā divu gadu līgums, bet abas puses apspriež iespēju sadarbību turpināt. Tiesa, pats beļģis nav slēpis, ka viņš kādreiz gribētu spēlēt "Real" sastāvā, sakot, ka tas ir katra futbolista sapnis.

Azārs "Chelsea" komandu pārstāv no 2012. gada, kad uz Londonu pārcēlās no Francijas vienības "Lille". Šogad Pasaules kausa izcīņā viņš Beļģijas izlasei palīdzēja iekļūt pusfinālā, kur tika piedzīvots zaudējums Francijas valstsvienībai.

Tomēr "Real" vēl nav atmetusi cerības iegūt arī Neimaru, kurš šobrīd ir Parīzes "Saint-Germain" īpašumā. Kāds Madrides kluba pārstāvis esot ticies ar Neimara tēvu, liecina "Globoesporte" rīcībā esošā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!