Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pusfināla spēlē šodien Spānijas klubs Madrides "Real" savā laukumā tiekas ar pašreizējiem Vācijas un Eiropas čempioniem Minhenes "Bayern".

Spēle Madridē sāksies plkst.21.45 pēc Latvijas laika. To tiešraidē varēs redzēt kanālā TV6.

Abu komandu atbildes mačs notiks 29.aprīlī, bet finālā iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā.

Pašreizējie kausa īpašnieki "Bayern" ar "Real" komandu šī turnīra pusfinālā tiekas pēc vienas sezonas pārtraukuma. Eiropas prestižākā klubu turnīra pusfinālā Minhenes klubs spāņus uzvarējis 1976., 1987., 2001. un 2012.gadā, bet "Real" vienīgais panākums pusfinālā tika gūts 2000.gadā.

"Bayern" šosezon cer kļūt par pirmo komandu kopš 1990.gada, kas spējusi aizstāvēt šī turnīra čempionu titulu. Togad to paveica Itālijas klubs "AC Milan".

Madrides klubs UEFA Čempionu līgas spēlēs savā laukumā nav zaudējis kopš 2011.gada aprīļa, bet "Bayern" šajās sacensībās izbraukumā nav zaudējis kopš 2012.gada oktobra.

Pēdējās četrās "Real" spēlēs nav piedalījies tās uzbrukuma līderis Krištianu Ronaldu. Portugāļa došanās laukumā šīsdienas mačā paceles cīpslas savainojuma dēļ ir maz ticama.

Turnīra fināls plānots 24.maijā Portugālē, Lisabonā.

Kā ziņots, pagājušajā sezonā turnīrā triumfēja Vācijas čempioni "Bayern", kas finālmačā ar 2:1 pārspēja citu šīs valsts komandu Dortmundes "Borussia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!