Foto: F64
Zviedrijas futbola kluba "Malme" galvenais treneris Āge Hareide pēc neizšķirta UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēlē pret Latvijas vienību "Ventspili" atzina, ka šis viņa komandai nav veiksmīgs mača iznākums.

Atgādinām, ka trešdien "Ventspils" izbraukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Malme" futbolistiem, sagādājot patīkamu pārsteigumu. Atbildes spēle notiks nākamnedēļ Ventspilī.

"Tas nav veiksmīgs spēles iznākums. Taču nekas vēl nav beidzies, vēl jāspēlē 90 minūtes un varbūt arī 30 minūšu papildlaiks un pēcspēles sitieni," vietējiem medijiem sacīja "Malme" galvenais treneris Hareide. "Nedomāju, ka "Ventspils" sniegums atbildes mačā būtiski atšķirsies."

"Viņi gatavojas spēlēt uz pretuzbrukumiem. Varbūt viņi uzskata, ka atbildes spēlē vairāk būs jāuzbrūk, kas mums dos iespējas gūt vārtus," turpināja treneris.

Kvalifikācijas otrās kārtas uzvarētāja iekļūs trešajā kārtā, bet pēc tam notiks "play-off" kārta, kuras uzvarētāji kvalificēsies pamatsacensībām. Savukārt trešās kārtas zaudētāja sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas "play-off" kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!