Foto: AFP/Scanpix

Titulētais Anglijas premjerlīgas futbola klubs Mančestras "United" panācis vienošanos par zviedru aizsarga Viktora Lindelēfa iegādi.

Darījums starp Mančestras "United" un Portugāles klubu Lisabonas "Benfica", ko 22 gadus vecais Lindelēfs pārstāv pašlaik, oficiāli tiks noslēgts līdz ar transfēru loga atvēršanos. Darījuma summa būs 35 miljoni eiro, turklāt iespējams arī desmit eiro liels bonuss.

Lindelēfs, kurš pārstāv arī Zviedrijas izlasi, "Benfica" klubam pievienojās 2012. gadā, pārnākot no dzimtenes komandas "Vasteras". Kopš tā laika viņš trīs reizes kļuvis par Portugāles čempionu, kā arī divreiz izcīnījis šīs valsts kausu.

Sagaidāms, ka Lindelēfs šajā starpsezonā būs pirmais Mančestras "United" jaunieguvums. Vēl tiek runāts par jauna uzbrucēja iegādi, turklāt informācija liecina, ka ar Spānijas grandu Madrides "Real" panākta vienošanās par Alvaro Moratas pāreju.

Zviedrijas izlasē Lindelēfs aizvadījis 12 spēles un guvis vienus vārtus.

Tiesa, šonedēļ Mančestras "United" paziņoja par līguma nepagarināšanu ar pieredzējušo zviedru uzbrucēju Zlatanu Ibrahimoviču, kurš gan turpina atlabt no nopietna ceļgala savainojuma un šogad varētu vairs nespēlēt. Tomēr netiek izslēgts, ka viņš atgriezīsies šīs komandas sastāvā un pēc izveseļošanās noslēgs īstermiņa kontraktu, jo futbolistam piedāvāts turpināt rehabilitāciju šī kluba pārraudzībā.

Anglijas premjerlīgā Mančestras vienība aizvadītajā sezonā palika sestajā vietā, tomēr pēc uzvaras UEFA Eiropas līgā ieguva vietu nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!