Foto: AP/Scanpix/LETA

Skandalozā argentīniešu futbola zvaigzne Djego Maradona Meksikas otrās līgas futbola čempionātā pie "Dorados" komandas stūres debitējis ar uzvaru — viņa komanda turklāt guva divreiz vairāk vārtu nekā sešās iepriekšējās spēlēs kopā.

"Dorados" Meksikas čempionāta astotās tūres mačā ar 4:1 sagrāva "Tapachula" komandu; "hat trick" guva 30 gadus vecais ekvadorietis Vinisio Angulo. Pēc uzvaras Maradona izgāja laukumā pie komandas un visi kopā pateicās līdzjutējiem par atbalstu.

"Mēs aizvadījām lielisku spēli. Daži teica, ka Maradona ir nekam nederīgs, bet televīzijā runā daudz stulbu cilvēku. Ceru, ka viņi tagad atnāks uz spēli un redzēs, ko mēs patiesībā darām, redzes, ka es zinu, ko darīt," Maradonu citē laikraksts "The Sun". "Es te neesmu, lai kādam nozagtu naudu. Es atnācu, lai strādātu. Neviens nezina, ko es daru nedēļas laikā ar saviem trenera palīgiem, tāpēc daži tagad ir pieklusuši. Nav nekāda Maradonas efekta. Es zināju, ka mēs uzvarēsim, kad redzēju puišus trenējamies ar azartu, viņi ir izslāpuši pēc panākumiem."

"Dorados" Maradonas vadībā ne tikai svinēja pirmo uzvaru čempionātā, bet arī guva divreiz vairāk vārtu nekā sešās iepriekšējās spēlēs kopā. Tajās "Dorados" atzīmējās ar trim neizšķirtiem un diviem gūtiem vārtiem.

Maradona, pēc visa spriežot, tagad apvieno divus amatus. Kā rakstījām, pavasarī viņš piekrita kļūt par Baltkrievijas kluba Brestas "Dinamo" valdes priekšsēdētāju, un netiek ziņots, ka viņš šo amatu būtu atstājis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!