Itālijas futbola speciālists Marčello Lipi intervijā Itālijas izdevumam "Gazzetta dello Sport" piektdien atklāja, ka necer tikt uzaicināts vadīt Anglijas futbola izlasi.
59 gadus vecais Lipi, kurš 2006.gadā aizveda Itālijas izlasi līdz uzvarai Pasaules kausa izcīņā, patlaban netrenē nevienu komandu, taču atzīst, ka ir gatavs atkal uzsākt trenera pienākumu pildīšanu.

"Man neviens nav zvanījis. Ja kāds zvanīs, tad redzēsim. Neticu, ka tas notiks, jo vienmēr esmu atteicies no angļu piedāvājumiem trenēt kādu komandu," atklāja Lipi.

Jau ziņots, ka pēc nekvalificēšanās 2008.gada Eiropas futbola čempionātam Anglijas Futbola asociācija ceturtdien atbrīvoja no amata izlases galveno treneri Stīvu Maklārenu.

E apakšgrupas noslēguma tabulā pirmajā vietā ierindojās Horvātija, bet Krievijas izlase izcīnīja otro vietu, no līderes Horvātijas atpaliekot par pieciem punktiem. Par vienu punktu no Krievijas atpalika Anglijas izlase. Eiropas čempionāta finālturnīram kvalificējās apakšgrupas divas labākās komandas.

Bukmeikeru favorīts uz Anglijas izlases galvenā trenera amatu ir portugālis Žozē Mourinju, kurš vēl pirms neilga laika trenēja Londonas klubu "Chelsea".

Cits Itālijas futbola speciālists, Fabio Kapello, otrdien intervijā atzina, ka viņam būtu interesanti trenēt Anglijas futbola izlasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!