Foto: AP/Scanpix/LETA

Slavenais portugāļu uzbrucējs Krištianu Ronaldu esot palūdzis savam aģentam sakārtot futbolista pāreju no Madrides "Real" uz Anglijas premjerlīgas klubu "Manchester United", vēsta ārzemju mediji.

Laikraksts "The Sun" ziņo, ka Ronaldu savam aģentam Horhem Mendesam esot pieteicis "darīt visu iespējamo", lai šis darījums notiktu. Tā 32 gadus vecajam portugāļu futbolistam būtu atgriešanās Anglijā un "Manchester United" klubā, ko viņš pārstāvēja no 2003. līdz 2009. gadam, kad pārgāja uz Madrides "Real".

Informāciju, ka Ronaldu grib aiziet no "Real Madrid", pagājušās nedēļas nogalē publicējuši Spānijas un Portugāles mediji.

Ronaldu vēlme atstāt Madrides "Real" tiek saistīta ar apsūdzībām nodokļu nenomaksāšanā, kas slavenajam futbolistam draud ar tiesu darbiem un cietumsodu. Lai arī klubs paudis atbalstu savam slavenākajam spēlētājam, no vietējiem medijiem pieprasīts, lai pie ziņām un rakstiem, kas publicēti saistībā ar šo apsūdzību, Ronaldu nebūtu tērpies "Real Madrid" formastērpā, ziņo izdevums "El Confidential".

Vēlmi piesaistīt Ronaldu ir pauduši arī citu valstu klubi, piemēram, Minhenes "Bayern", "Paris Saint-Germain" un Londonas "Chelsea". Francijas čempioni PSG par viņu piesolījuši 142 miljonus eiro, bet pašam futbolistam – ikgadējo algu 30 miljonu eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!