Melnkalnes futbola līdzjutēju savienība ir atteikusies uzņemties atbildību par nekārtībām 'Euro 2016' kvalifikācijas spēlē ar Krieviju, kuras laikā krievu izlases vārtsargam tika iemests ar petardi, vēsta vietējie mediji.

"Tāpat kā visi, arī mēs esam sarūgtināti par to, kas notika Melnkalnes un Krievijas izlases spēlē. Mūsu organizācija 10 gadu laikā, kopš tās izveidošanas brīža, kalpo vienam mērķim - atbalstīt mūsu nacionālo komandu. Apliecinām, ka, neskatoties uz to, ka mūsu uzvedība daudziem no jums šķiet nepieņemama, ja mēs būtu vainojami šajā incidentā, nekavējoties uzņemtos par to atbildību." teikts savienības izplatītajā paziņojumā.

Kā ziņojām, jau pirmajā spēles minūtē aizdedzināta petarde trāpīja Akinfejevam pa galvu. Tiesneši uzreiz apturēja spēli, komandas atstāja laukumu, bet krievu vārtsargu nogādāja slimnīcā.

Krievijas puses oficiāli iesniegusi protestu par notikušo; Melnkalnei, visticamāk, tiks piešķirts zaudējums 0:3, kā arī Melnkalnes Futbola federācijai draud ievērojamas sankcijas, tostarp arī naudas sodi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!