Foto: AFP/Scanpix

Slavenais argentīniešu futbolists Lionels Mesi sestdien guva jau savus 19.vārtus pēc kārtas Spānijas čempionātā, bet viņa pārstāvētā "Barcelona" vienība cīnījās neizšķirti ar Vigo "Celta" komandu.

Aizvadītajā 29.kārtas mačā "Barcelona" izbraukumā spēkojās ar "Celta" klubu, mačam noslēdzoties neizšķirti 2:2 (1:1).

Rezultātu spēles 38.minūtē atklāja mājinieki, bet jau pēc piecām minūtēm Barselonas kluba futbolisti prata panākt izlīdzinājumu. Vadībā viesus cīņas 73.minūtē izvirzīja Mesi, bet izlīdzinājumu divas minūtes pirms pamatlaika beigām panāca "Celta" kluba pussargs Borha Melendess.

Mesi otrajā puslaikā gūtie vārti bija viņa 43.precīzais sitiens šajā sezonā, kā arī 19.vārti pēc kārtas. Tas ļāva Barselonas komandas līderim sasniegt jaunu Spānijas čempionāta rekordu, jo argentīnietis kļuvis par pirmo spēlētāju, kurš guvis vārtus pret visām pārējām sacensību komandām pēc kārtas.

Tikmēr neizšķirti cīnījās arī "Barcelona' tuvākie sekotāji čempionāta kopvērtējumā un pērnās sezonas čempioni Madrides "Real" futbolisti.

Madrides "Real" komanda izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:1) ar Saragosas "Real".

Mājinieki vadībā izvirzījās jau cīņas sestajā minūtē, bet izlīdzinājumu neilgi pirms pirmā puslaika noslēguma panāca Madrides komandas uzbrukuma līderis Krištianu Ronaldu no Portugāles.

Tādējādi Madrides "Real" vienība neizmantoja lielisku iespēju samazināt "Barcelona" atrāvienu turnīra tabulā.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma līderpozīcijā joprojām atrodas "Barcelona, kas 29 mačos izcīnījusi 75 punktus. Tikmēr "Real" vienības kontā 62 punkti tikpat cīņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!