Foto: AFP/Scanpix

Slavenais argentīniešu futbola uzbrucējs Lionels Mesi saskāries ar problēmām ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā, uzsvēris pats spēlētājs.

Pēdējo pāris gadu laikā Mesi, kurš pārstāv Spānijas grandu "Barcelona", piemeklējuši vairāki savainojumi, kas viņam liedzis saglabāt fiziskās formas griestus, turklāt pēdējos divus gadus viņš zaudējis arī pasaules labākā futbolista godu. Tāpat pret argentīnieti tiek veiktas izmeklēšanas par izvairīšanos no nodokļu maksāšanas.

"Pagājušajā sezonā saskāros ar vairākām nedienām gan laukumā, gan ārpus tā," izteicies Mesi. "Pērnais gads man nebija pārāk labs. Vēlos labot šo situāciju, tāpēc gribu saglabāt pašreiz esošo formu, lai vēl joprojām būtu noderīgs "Barcelona" komandai un palīdzētu tai, cik vien labi varu."

"Vienībā saprot, ka pēdējo gadu laikā tā neko daudz nav sasniegusi. Līdz ar to šo mēnešu mērķis ir uzdevums uzvarēt vienalga kādā turnīrā. Cerams, spēsim saglabāt pašreizējo līmeni un sasniegt tos mērķus, kurus esam izvirzījuši. Esam "Barcelona" un mums ir pienākums cīnīties par tituliem. Pagājušajā sezonā mums neizdevās uzvarēt nevienā turnīrā un nevēlamies kaut ko tādu atkārtot arī šosezon," uzsvēris Mesi.

Šosezon Mesi "Barcelona" komandas rindās aizvadījis kopumā 38 spēles, kuru laikā izcēlies ar 39 gūtiem vārtiem.

Lai gan Mesi četrus gadus pēc kārtas tika nosaukts par pasaules labāko futbolistu, pēdējos divos gads viņam šo godu atņēmis cita Spānijas granda Madrides "Real" uzbrūkošais pussargs portugālis Krištianu Ronaldu.

Ar 24 spēlēs izcīnītiem 56 punktiem "Barcelona" komanda Spānijas čempionāta kopvērtējumā šobrīd ieņem otro vietu, par četru punktu tiesu atpaliekot no Madrides "Real", bet UEFA Čempionu līgā kataloņu klubam izdevies sasniegt izslēgšanas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!