Foto: AFP/Scanpix

Argentīniešu futbola superzvaigznes Lionela Mesi gūtā trauma nav tik nopietna, kā likās sākotnēji, un, iespējams, viņš Spānijas komandas "Barcelona" sastāvā varēs atgriezties jau uz nākamnedēļ plānoto UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēli.

Pēdējo četru gadu pasaules labākais futbolists traumu guva otrdien, kad "Barcelona" UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē izbraukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Francijas vienību Parīzes "Saint-Germain". Tieši Mesi 38.minūtē atklāja rezultātu, bet puslaika pārtraukumā viņš laukumu pameta labās kājas cirkšņa traumas dēļ.

Sākotnēji tika prognozēts, ka argentīnietis nevarēs spēlēt aptuveni trīs nedēļas, tomēr pēc trešdien veiktajām padziļinātām pārbaudēm kļuvis skaidrs, ka, iespējams, viņš varēs atgriezties jau uz nākamajā trešdienā plānoto atbildes maču.

Kā paziņojis "Barcelona" klubs, Mesi atgriešanās atkarīga no viņa atveseļošanās tempa.

"Viņš nevarēs piedalīties sestdienas Spānijas čempionāta spēlē (ar Maljorkas "Real"). Atlabšanas temps noteiks, vai viņš varēs piedalīties sekojošajā cīņā," teikts paziņojumā.

Līdz ar to pārtrūks Mesi sērija, kurā viņš guvis vārtus jau 19 Spānijas čempionāta spēlēs pēc kārtas. Pagājušās nedēļas nogalē argentīnietis kļuva par pirmo spēlētāju, kurš guvis vārtus pret visām pārējām Spānijas čempionāta augstākās līgas komandām pēc kārtas.

Kā ziņots, UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniegs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!