Foto: Reuters/Scanpix/LETA
"SynotTip" Latvijas futbola virslīgas 12.kārtas noslēdzošajā mačā piektdien "Metta"/"Latvijas Universitāte" (LU) viesos ar rezultātu 1:1 (1:0) cīnījās neizšķirti pret "Valmiera Glass"/"Vidzemes augstskola" (ViA).

Vārtus "Metta"/LU rindās pirmajās puslaikā guva Tamirlans Džamaludinovs, bet "Valmiera Glass"/ViA sastāvā ar precīzu sitienu izcēlās Masamba Sambū.

Spēles ievadā "Metta"/LU sastāvā ar precīzu raidījumu vārtu tīklā devītajā minūtē rezultātu atklāja Džamaludinovs. Pirmajā puslaikā vairāk vārti netika gūti un pēc 45 minūtēm vadībā bija viesu komanda.

Otrajā spēles nogrieznī pieredzējušais Senegālas futbolists Masamba Sambū pēc standartsituācijas izspēles 51.minūtē bumbu vārtos sita ar galvu, izlīdzinot rezultātu. Mača turpinājumā neviena no komandām vārtus vairāk neguva, otro reizi sezonā abām vienībām spēli noslēdzot ar neizšķirtu rezultātu.

Abu komandu pirmajā savstarpējā mačā uzvarētājs netika noskaidrots, spēlei noslēdzoties ar rezultātu 2:2. Virslīgas kopvērtējuma galvgalī ar 31 punktu 12 spēlēs ir RFS, bet 24 punktus tikpat mačos iekrājusi "Liepāja"/"Mogo". Tālāk ar 22 punktiem seko "Ventspils", "Riga" un Jūrmalas "Spartaks". Vēl astoņus punktus iekrājusi "Jelgava". Četri punkti ir "Metta"/LU kontā, kamēr "Valmiera Glass"/ViA rēķinā ir divi punkti.

Šajā sezonā astoņas virslīgas komandas aizvadīs četrus apļus, tādējādi kopumā katra nospēlēs pa 28 mačiem. Sezona noslēgsies 10.novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!