Foto: stock.xchng
UEFA Čempionu līgas C grupas spēlē trešdien divu Eiropas milžu duelī "AC Milan", pateicoties mača izskaņā brazīlieša Alešandru Pato gūtajiem vārtiem, viesos ar 3:2 (0:1) uzvarēja "Real Madrid".

Pirmajā puslaikā komandas īpaši aktīvi nedarbojās un praktiski bīstamus momentus neizveidoja, lai gan "Real Madrid" pamanījās gūt vārtus. 19.minūtē rupju kļūdu, izlaižot bumbu no rokām, savā soda laukumā pieļāva "AC Milan" brazīliešu vārtsargs Dida, un to veiksmīgi izmantoja Rauls, izvirzot madridiešus vadībā ar 1:0.

Raulam tie bija jau 66.vārti Eiropas klubu turnīros un viņš šajā rādītājā ir panācis līdzšinējo rekordistu, leģendāro Gerdu Millleru.

Otrajā puslaikā notikumi laukumā jau sāka risināties daudz straujāk un komandas sāka rādīt "Milžu cīņai" atbilstošu futbolu. 62.minūtē Andrea Pirlo ar tālsitienu pārspēja neveiksmīgi šajā epizodē nospēlējušo "Real Madrid" vārtsargu Ikeru Kasiljasu un izlīdzināja rezultātu. Pēc četrām minūtēm Kasiljass uzdāvināja Milānas futbolistiem arī otros vārtus – viņš neveiksmīgi nospēlēja izgājienā un brazīliešu jaunais talants Pato guva savus pirmos vārtus spēlē.

Uz maiņu iznākušais Rojstons Drente 76.minūtē ar lielisku sitienu pēc stūra sitiena izspēles izlīdzināja rezultātu, taču "AC Milan" izrāva uzvaru. Tiesa, vienus vārtus "AC Milan" labā mača izskaņā tiesnesis neieskaitīja, tomēr Milānas futbolisti spēja izraut uzvaru. Divas minūtes pirms spēles beigām Klarenss Zēdorfs iedeva lielisku piespēli Pato, kurš savu izdevību izmantoja un izrāva "AC Milan" uzvaru.

Vēl vienā šīs grupas spēlē trešdien Marseļas "Olympique", pateicoties bijušā "Real Madrid" aizsarga Gabriela Heinces gūtajiem vārtiem, ar 1:0 uzvarēja "Ventspils" pāridarītājus "Zurich".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!