Foto: EPA/LETA
Otrdien savā akvārijā miris atrasts astoņkājis Pauls, kurš slavens kļuva šāgada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra laikā ar saviem precīzajiem pareģojumiem par Vācijas futbola izlases spēļu iznākumu.

„Diemžēl šorīt atradām Paulu mirušu,” vācu žurnālam „Bild” pastāstīja Oberhauzenas okeanārija pārstāvji. „Tāds pavērsiens gan bija gaidāms, jo pēdējā laikā Pauls maz ēda un nebija tik aktīvs kā parasti.”

Pauls apbrīnojami precīzi šovasar pareģoja Vācijas futbola izlases spēļu iznākumu Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Dienvidāfrikā – viņš pareizi prognozēja gan visu Vācijas izlases spēļu rezultātus, gan čempionāta finālmača iznākumu, kopumā veicot astoņas precīzas prognozes un nepieļaujot nevienu kļūdu.

Pasaules kausa izcīņas laikā Paulam tika piedāvāti divi konteineri ar gliemjiem, uz kuriem bija spēlējošo valstu karogi, un Pauls vienu no tiem iztukšoja, tādējādi nosakot, kura komanda būs attiecīgās spēles uzvarētāja.

„Bild” vēsta, ka Oberhauzenes okeanārijā ir izsludinātas sēras – karogi nolaisti pusmastā un darbiniekiem ap roku ir melnas lentas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!