Foto: AFP/Scanpix

Pagājušās sezonas Francijas futbola čempione "Monaco" noliedz, ka būtu panākta vienošanās ar Spānijas grandu Madrides "Real" par talantīgā uzbrucēja Kiljana Mbapē pāreju.

Otrdien spāņu sporta laikraksts "Marca" vēstīja, ka "Real" klubs panācis vienošanos ar "Monaco" par Francijas komandas 18 gadus vecā uzbrucēja Mbapē iegādi, turklāt Spānijas grands būtu gatavs šķirties pat no 180 miljoniem eiro, kas būtu jauns transfēru rekords.

Tiesa, trešdien preses konferencē "Monaco" viceprezidents Vadims Vasiļjevs atklāja, ka nekāda vienošanās ar "Real" nav panākta, turklāt pašlaik noris sarunas ar Mbapē par jauna līguma noslēgšanu.

"Ne ar vienu klubu neesam panākuši vienošanos par Mbapē pārdošanu. Pašlaik ar šo futbolistu mums notiek pārrunas par jauna kontrakta noslēgšanu, bet medijiem nevajadzētu radīt tik lielu spiedienu uz spēlētāju. Nevajag neko sasteigt. Mediju spiediens ir pārāk liels, viņam ir tikai 18 gadu," pauda Vasiļjevs.

Mbapē aizvadītajā sezonā "Monaco" rindās Francijas čempionātā 29 spēlēs guva 15 vārtus, bet daudz pārsteidzošāka debija viņam izdevās UEFA Čempionu līgā, kur viņš deviņos mačos iesita sešus vārtus.

Talantīgais uzbrucējs aizvadītajā sezonā kopā 40 spēlēs pamanījās gūt 24 vārtus, palīdzot "Monaco" pirmo reizi kopš 2000. gada kļūt par Francijas čempioni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!