Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē starp diviem futbola grandiem "Real Madrid" un "Manchester United" trešdien uzvarētājs netika noskaidrots – futbola gardēžu "saldā ēdiena" pirmais cēliens noslēdzās 1:1.

Aizraujošajā cīņā pārpildītajā "Santiago Bernabeu" stadionā Madridē abi vārti tika gūti jau pirmajā puslaikā ar desmit minūšu intervālu, un abus vārtus futbolisti guva ar galvu. Spēles 20.minūtē pēc stūra sitiena pirmais pie bumbas gaisā bija "Manchester United" uzbrucējs Denijs Velbeks, kurš guva savus pirmos vārtus Čempionu līgā šajā sezonā. Savukārt pēc desmit minūtēm pēc centrējuma ļoti augsti izleca "Real Madrid" lielākā zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš apbēdināja savu bijušo klubu.

Otrajā puslaikā abām komandām bija vairākas lieliskas iespējas gūt vārtus, bet tās netika izmantotas. Tagad komandas pāra uzvarētāju, kurš iekļūs Čempionu līgas ceturtdaļfinālā, noskaidros 5.martā Mančestrā.

Arī otrā astotdaļfināla spēlē, kas notika trešdien, uzvarētāju neizdevās noskaidrot – Doņeckā vietējais "Šahtar" cīnījās 2:2 (1:1) ar Dortmundes "Borussia". Spēles 31.minūtē Darjo Srna iepriecināja vietējos līdzjutējus un guva "Šahtar" pirmos vārtus, bet pēc desmit minūtēm Roberts Levandovskis izlīdzināja rezultātu. 68.minūtē Duglass Kosta vēlreiz vadībā izvirzīja mājiniekus, bet "Borusssia" no zaudējuma paglābās trīs minūtes pirms pamatlaika beigām, kad precīzs bija Matss Hummelss.

Arī šī pāra atbildes spēle notiks 5.martā.

Atgādinām, ka otrdien jau notika divas Čempionu līgas astotdaļfināla pirmās spēles, bet vēl četri mači notiks nākamajā nedēļā.

Visu UEFA Čempionu līgas spēļu detalizētu statistiku, kā arī statistiku spēļu laikā on-line režīmā var aplūkot "Delfi Sports" speciālajā sadaļā UEFA ČEMPIONU LĪGA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!