Foto: F64

Iepriekš izsludinātā pārbaudes spēle starp Krievijas čempionvienību futbolā Maskavas CSKA, ko pārstāv Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa, un Rīgas "Skonto" nenotiks, informē rīdzinieku kluba direktors Askolds Uldriķis.

Kā zināms, pirmdien kļuva zināms, ka finansiālu problēmu māktajā "Skonto" klubā darbu neturpinās tā prezidents Vladimirs Koļesņičenko. Par atkāpšanās iemeslu tiek minēta viņa nevēlēšanās sadarboties ar jaunajiem kluba īpašniekiem.

"Skonto" komandai 17.jūlijā bija iecerēts pārbaudes mačs pret CSKA, kas norisinātos Krievijas galvaspilsētas stadionā "Oktjabr". Taču Uldriķis otrdien pavēstījis, ka duelis nenotiks, jo tieši Koļesņičenko bija šīs spēles galvenais organizators.

"Bijām jau sākuši vīzu kārtošanas procesu un sarunājuši transportu, bet tā kā Koļesņičenko ir aizgājis no "Skonto" kluba prezidenta amata, mačs pret CSKA nenorisināsies," sacīja Uldriķis. "Maskavas klubam par to jau atvainojāmies."

Jau vēstīts, ka pirmdien uz dublieru čempionāta spēli pret Jūrmalas "Spartaku" rīdzinieku komanda nemaz neesot ieradusies. Uldriķis atklāja, ka jaunajam īpašniekam neesot atradušies 150 eiro autobusam, lai gan puiši uz maču esot bijuši gatavi braukt.

"Skonto" futbola klubs tika dibināts 1993.gadā, bet Indriksonam tas piederēja līdz 2010.gada septembrim, kad kluba kontrolpaketi iegādājās uzņēmējs Bislans Abdulmuslimovs. Nākamā gada martā kluba kontrolpakete nonāca Kiprā reģistrētās kompānijas "Tremova Ltd." īpašumā, kuras pārstāvis Latvijā ir Igors Zaicevs.

Noprotams, ka Zaicevs turpmāk apvienos pienākumus arī kā "Skonto" kluba prezidents.

"Skonto" komanda, kas jau ilgstoši cīnās ar finansiālajām problēmām un šīs sezonas Latvijas čempionātā jau saņēmusi vienu tehnisko zaudējumu par spēlētāju atteikšanos iziet laukumā, pašlaik ieņem kopvērtējuma pirmo vietu ar 46 punktiem 20 mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!