Foto: AFP/Scanpix
Meksikas izlases vārtsargs Giljermo Očoa tomēr pievienojies Spānijas A sērijas futbola klubam "Malaga", kurā aizvadīs nākamās trīs sezonas, informē klubs.

Meksikāņu vārtsargs jau izgājis medicīnisko apskati klubā, kuram pievienojās kā brīvais aģents, ziņo izdevums "Marca". Viņš kļūs par "Malaga" pamatsastāva vārtsargu Villija Kavaljero vietā, kurš pārgājis uz Anglijas premjerlīgas klubu "Manchester City".

Kā ziņojām, Očoam pirms tam radās problēmas ar pāriešanu uz "Malaga" leģionāru limita dēļ, jo meksikānis joprojām nav saņēmis Francijas pasi, uz ko viņš pieteicās vēl 2011.gadā. Uz Eiropas Savienības spēlētājiem leģionāru ierobežojums neattiecas, bet "Malaga" ārzemju spēlētāju skaits jau bija sasniedzis noteikto robežu.

Aizvadīto sezonu Očoa nospēlēja Francijas čempionātā, pārstāvot Korsikas "Ajaccio" komandu. 37 spēlēs viņš savos vārtos ielaida 71 bumbas. Savukārt šāgada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Očoa Meksikas izlases sastāvā laukumā devās četrās spēlēs, nu kurām divas aizvadīja "sausā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!