Foto: F64
Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars spēlētāju savainojumu dēļ veicis korekcijas valstsvienības kandidātu sarakstā pirms gaidāmajām spēlēm pret Šveici un Gruziju, informē LFF.

Latvijas futbola izlases kandidātu sarakstā pirms martā paredzētajām spēlēm pret Šveici un Gruziju iekļauti trīs spēlētāji - Mārcis Ošs ("Jelgava"), Aleksandrs Solovjovs (RFS) un Ģirts Karlsons ("Ventspils").

Diemžēl, šonedēļ gūto savainojumu dēļ gaidāmajās spēlēs valstsvienībai nevarēs palīdzēt sākotnēji sarakstā iekļautie FK "Liepāja" aizsargs Oskars Kļava un RFS pussargs Igors Kozlovs.

Kā jau ziņots, Latvijas izlase vienkopus uz treniņnometni satiksies pirmdien, 20. martā. Pirmajai spēlei komanda gatavosies Šveicē, attiecīgi daļa spēlētāju un valstsvienības štābs pirmdien plkst 12:05 dosies no Rīgas starptautiskās lidostas ar avio reisu līdz Cīrihei. Komandas treniņi plānoti Nionā. Pēc spēles ar Šveici valstsvienība svētdien no rīta dosies uz Tbilisi. Atpakaļ Latvijā komanda atgriezīsies trešdien, 29. martā ap plkst 13:00.

Šveices un Latvijas valstsvienību savstarpējā spēle "Stade de Geneve" stadionā sestdien, 25. martā sāksies pulksten 19:00 pēc Latvijas laika. Tikmēr pārbaudes spēle starp Gruziju un Latviju notiks otrdien, 28. martā Tbilisi. Spēles sākums paredzēts pulksten 16:00 pēc Latvijas laika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!