Foto: AFP/Scanpix
Francijas futbola kluba "Paris Saint-Germain" priekšsēdētājs Nasers Al-Helaifi labprāt savas komandas rindās redzētu pasaules zvaigznes Lionelu Messi un Krištianu Ronaldu, taču šobrīd šo futbolistu pārejas nav reālas, vēsta Spānijas masu mediji.

PSG pēdējā laikā ieguldījusi ievērojamus līdzekļus, pastiprinot komandu ar pazīstamo zviedru Zlatanu Ibrahimoviču un Tjagu Silvu. Tomēr "Real Madrid" zvaigznes Ronaldu un pasaules labākā futbolista, "Barcelona" līdera Messi iegāde neesot PSG tuvākajos plānos.

"Daži no pasaules vadošajiem futbolistiem jau ir mūsu rindās, un redzams, ka mēs cīnīsimies par tituliem. Skaidrs, ka šobrīd ir uzcelts tilts, lai komandai pievienotos zvaigznes," uzskata PSG vadītājs. "Redzēju "Real Madrid" un "Barcelona" spēļu momentus, viņi ir labākie un mani favorīti. Viņi [Messi un Ronaldu] ir šobrīd pasaules labākie futbolisti un būtu patīkami, ja abi būtu manā komandā. Viņiem ir unikāls šarms. Man viņi abi patīk."

Tomēr Al-Helaifi norāda, ka neuzsāks pārrunas ar citu klubu futbolistiem, lai gan vislielāko futbola zvaigžņu pārvilināšana varētu būt vairāku gadu plāns. Al-Helaifi džentlmeniski atzīst, ka sākumā runātu ar pašu klubu, tikai pēc tam ar futbolistu, tādējādi noliedzot izskanējušās runas par PSG iespējamo interesi par Ronaldu.

Al-Helaifi atklāj, ka klubam ir piecgades plāns, kurā paredzēts kļūt par vadošo klubu pasaulē, taču nauda uzreiz neatrisinās visas problēmas un nauda nevar padarīt klubu uzreiz par spēcīgāko pasaulē. "Pirmkārt, mums jāuzvar Francijas čempionātā un jākļūst par konkurētspējīgiem Eiropā. Nauda palīdz, taču negarantē panākumu. Katarā mums ir nauda, bet mēs nevēlamies to izniekot. Mūsu spēlētājiem algas ir tādas pašas, kādas bija viņu iepriekšējos klubos."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!