Foto: AP/Scanpix
Pasaules futbola zvaigznes publiski paudušas savas sēras par traģiskajā aviokatastrofā bojāgājušajiem Brazīlijas spēcīgākās līgas komandas "Chapecoense" futbolistiem.

Jau ziņots, ka "Chapekoense" komanda otrdien devās uz "Copa Sudamericana" kausa finālspēli Madeljinā, kur bija paredzēta cīņa ar vietējo klubu "Atletico Nacional", tomēr lidmašīna piedzīvoja aviokatastrofu. Izdzīvoja tikai pieci no 81 cilvēka, kas atradās lidmašīnā.

"Nespēju noticēt šādai traģēdijai, nespēju noticēt, ka kaut kas tās notiek. Neticami, ka lidmašīna avarēja, neticami, ka sportisti, cilvēki atradās lidmašīnā. Neticami, ka viņi vairs nebūs kopā ar savām ģimenēm," sociālajā tīklā "Instagram" rakstīja Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars.

Savukārt izcilais spāņu vārtsargs Ikers Kasiljass izteica līdzjūtību bojā gājušo futbolistu tuviniekiem, uzsverot, ka šis ir smags brīdis futbolam. "Šobrīd nepieciešams atbalsts un spēks," uzsvēra Kasiljass.

Brazīlijas izlases uzbrucējs Aleksandre Patu tviterī rakstīja: "Dievs, palīdzi tiem cilvēkiem, kuri bija lidmašīnā. Tas ir pārāk smagi."

"Ļoti skumjas ziņas par traģisko avāriju ar "Chapekoense" komandu. Lūgšos un domāšu pozitīvas domas par pasažieriem un viņu ģimenēm," vēstīja Madrides "Real" spēlētājs Lukass Silva.

Arī Mančestras "United" spēlētājs Veins Rūnijs uzsvēra, ka tās ir ļoti skumjas ziņas, un arī viņš domās ir ar komandas spēlētāju ģimenēm un draugiem.

Arī futbola klubi savos oficiālajos profilos sociālajos tīklos pievienojas līdzjūtībām un sēro kopā pārējo futbola pasauli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!