Foto: Vida Press

Starptautiskā Futbola federācija (FIFA) ir atklājusi zvaigznes, kas vadīs galīgo 2018. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra izlozi.

Svinīgo izlozes ceremoniju, kas notiks Kremļa pilī, vadīs Garijs Linekers kopā ar modeli Mariju Komandnuju, bet viņiem asistēs tādas futbola zvaigznes kā Djego Maradona, Kafu, Lorāns Blāns, Gordons Benkss, Karless Pujols, Djego Forlans un Miroslavs Kloze, kurš uz skatuves uznesīs Pasaules kausa galveno trofeju. Zīmīgi, ka visi nosauktie futbolisti pārstāv valstis, kas triumfējušas Pasaules kausa izcīņā. Viņiem pievienosies arī Krievijas pārstāvis Ņikita Simonjans.

"Galīgā izloze ir satraukuma pilns, maģisks brīdis visiem futbola cienītājiem, jo tieši šajā dienā mēs sākam pa īstam izbaudīt emocijas, ko mums nesīs pasaules čempionāts," FIFA mājas lapā citēts UEFA prezidents Džanni Infantino. "Vēl šajā dienā mēs noteikti pieminēsim tos, kas veidojuši turnīra vēsturi. Priecājos, ka izlozes asistenti ir leģendas, kas pārstāv visas Pasaules kausā uzvarējušās valstis."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!