Foto: F64
Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komisija nolēmusi diskvalificēt sešs spēlētājus pēc Latvijas virslīgas "zelta spēles" starp līderiem "Skonto" un "Ventspils".

Šis mačs sestdien Rīgā noslēdzās neizšķirti 1:1, bet spēles galvenais tiesnesis Andris Treimanis mačā parādīja 13 dzeltenās kartiņas, no kurām trīs pārvērtās uzreiz par sarkanajām.

Smagā stuācijā nonākusi līdere "Skonto", kurai nākamajā spēlē pret Daugavpils "Daugava" (19.oktobrī) nevarēs palīdzēt ne tikai noraidītais Valērijs Šabala, bet arī Iraklijs Klimiašvili, Artūrs Karašausks un Artjoms Osipovs, kuriem bija sakrājusies brīdinājumu "kaudzīte" iepriekšējās spēlēs. Karašauskam piespriests arī 50 latu naudas sods.

Savukārt "Ventspilij" nākamajā mačā būs jāiztiek bez abiem noraidītajiem – Daniila Turkova un Oļega Timofejeva, bet citiem brīdinātajiem spēlētājiem nav sasniegta "kartiņu norma".

Pēc "Treimaņa šova", kā to jau paspējuši nodēvēt līdzjutēji un masu mediji, abas Latvijas virslīgas līderes saņēmušas arī naudas sodus – pa 100 latiem. Sods piespriests, jo katra komanda spēlē nopelnīja vismaz piecas dzeltenās kartiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!