Foto: SIPA/Scanpix/LETA

"FC Barcelona" aizsargs Žerārs Pikē pēc UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla, kurā viņa pārstāvētā komanda piekāpās Turīnas "Juventus", atzinis, ka itāļu klubam ir izredzes šosezon triumfēt prestižākajā Eiropas klubu turnīrā.

Kā ziņojām, ceturtdaļfināla atbildes spēle Barselonā noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, un "Juventus" pusfinālā iekļuva, pateicoties uzvarai ar 3:0 abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē Itālijā.

"Novēlu "Juventus" visu to labāko atlikušajā turnīra daļā," pēc spēles izteicies Pikē. "Domāju, viņi tiešām var uzvarēt Čempionu līgā. Protams, mūsu līdzjutējiem grūti samierināties ar zaudējumu, taču šovakar viņi bija fantastiski, turpinot mūs atbalstīt arī pēc izkrišanas no turnīra. Viņi ir pelnījuši ko vairāk. Tas bija viens no retajiem gadījumiem, kad "Camp Nou" lepojās ar klubu, neskatoties uz zaudējumu."

""Juventus" kopumā bija spēcīgāki," Pikē citē portāls "Beln Sport". "Mēs gribējām pārņemt kontroli pār spēli, bet bija grūti. Komanda palēnām rāpās kalnā, bet beigās nekas nesanāca. Zinājām, ka turīnieši īpaši labi ir aizsardzībā."

Ļoti emocionāli uz zaudējumu reaģēja "FC Barcelona" zvaigzne Neimars, kurš pēc mača nespēja valdīt asaras. Viņu mierināja gan paša komandas biedri, gan bijušais partneris Dani Alvess, kurš pērnvasar pārgāja uz "Juventus".

"Bija smagi, bet man ir prieks par "Juventus" un saviem komandas biedriem," Alvesu citē "Football Italia". "No otras puses, man patiešām ir savā ziņā skumji, jo šis bija vakars ar labām atmiņām par saviem bijušajiem partneriem un šo stadionu. Mani ir pārņēmušas dīvainas sajūtas. Ir sāpīgi, taču tāda ir mūsu profesija."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!