Foto: AFP/Scanpix

2015. gada FIFA pasaules labākajam futbolistam, "Barcelona" argentīniešu uzbrucējam Lionelam Mesi mediķi pārbaudīs nieru darbību, bet treniņus sportists varēšot atsākt trešdien, pirmdien paziņoja Katalonijas klubs.

Decembrī Mesi bija spiests izlaist FIFA pasaules klubu kausa izcīņas pusfinālu, jo sajuta sāpes vēderā, kas raksturīgas nierakmeņu gadījumos. Tomēr pēc trīs dienām argentīnietis spēlēja turnīra finālā, un pēc tam nav izlaidis nevienu spēli.

Pirmdien 28 gadus vecais Mesi nepiedalījās "Barcelona" treniņā, bet Katalonijas klubs paziņojumā norādīja, ka nekas neparasts nav atgadījies. ""Barcelona" uzbrucējam Lionelam Mesi pirmdien un otrdien veiks vairākas medicīniskās pārbaudes, lai novērtētu decembrī atklāto nieru problēmu attīstību," teikts paziņojumā.

Mesi svētdien aizvadīja visu maču Spānijas čempionāta cīņā pret "Levante", ko "Barcelona" uzvarēja ar 2:0. Argentīnietis Spānijas čempionātā 17 spēlēs guvis 12 vārtus, bet "Barcelona" ir kopvērtējuma līdere. Trešdien "Barcelona" aizvadīs Spānijas Karaļa kausa izcīņas pusfināla atbildes spēli pret "Valencia", bet par Mesi dalību spēlē pagaidām netiek ziņots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!