Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā saistošākie dueļi gaidāmi starp Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un "Barcelona" komandām, kā arī starp Londonas "Arsenal" un Minhenes "Bayern".

Pirmdien norisinājās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pāru izloze, un jau pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā savā starpā tiksies spēcīgas komandas.

Spānijas futbola grands "Barcelona" izslēgšanas spēles sāks ar maču pret PSG. Kopš 2012. gada komandas savā starpā tikušās septiņas reizes, trīs reizes uzvarot "Barcelona", reizi PSG, bet trīs reizes fiksēts neizšķirts.

Savukārt "Arsenal" komandu Čempionu līgas izloze atkal nav iepriecinājusi, jo kārtējo reizi par pretiniekiem kļūst spēcīgā komanda – šoreiz "Bayern". Kopš 2000. gada šīs komandas savā starpā spēlējušas 10 reizes, piecreiz uzvarēja "Bayern", trīsreiz – "Arsenal", bet neizšķirti beigušās divas spēles.

Citos pāros Mančestras "City" spēkosies pret "Monaco", Madrides "Real" pretinieki būs "Napoli", bet Lisabonas "Benfica" mēros spēkus pret Dortmundes "Borussia".

Vēl "Porto" futbolisti spēkosies ar Turīnas "Juventus", Leverkūzenes "Bayer" par vietu ceturtdaļfinālā cīnīsies ar Madrides "Atletico", bet "Sevilla" pretinieki būs Lesteras "City".

Foto: AFP/Scanpix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!