Foto: Reuters/Scanpix

Vismaz 15 Spānijas futbola komandas Madrides "Real" spēlētāji vēlas, lai portugāļu speciālists Žozē Mourinju nākamajā sezonā neturpina darbu vienības galvenā trenera amatā, ziņo Spānijas laikraksts "El Pais".

Mourinju līgums ar Spānijas čempioniem ir spēkā līdz 2016.gadam, tomēr pēdējā laikā arvien aktīvāk izskan runas, ka nākamajā sezonā viņš Madridē vairs nestrādās.

Arī pats Mourinju jau atzinis, ka šaubās par savu strādāšanu "Real" vienībā arī nākamajā sezonā, tomēr uzsvēris, ka viņa attiecības ar prezidentu Florentino Peresu ir labas un par nākotni abas puses lems pēc sezonas.
"Labās attiecības mums ļaus mierīgi apsēsties un izanalizēt, kas notiek spēlēs," izteicies Mourinju.

Tikmēr "El Pais" ieguvis neformālas Peresa veiktas aptaujas rezultātus, kurā lielākā daļa futbolistu atzinuši, ka nevēlas Mourinju palikšanu. Turklāt pieci pieredzējuši futbolisti, kas ir pret Mourinju, atzinuši, ka viņiem jau ir piedāvājumi no citiem klubiem, kurus izmantos, ja netiks mainīts treneris.

Iepriekš publiski izskanējušas ziņas Mourinju nesaskaņām ar Ikeru Kasiljasu un Serhio Ramosu, bet Ksavi Alonso aizkavējis sarunas par līguma pagarināšanu.

"Es neesmu nelaimīgs Madrides "Real" komandā. Mums nepieciešams pieņemt lēmumu, kas būs labākais visiem," uzsvēris Mourinju, stāstot, ka nesaskaņas ir visur. "Nav viena perfekta kluba vai perfekta trenera."

Trešdien Madrides "Real" pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla spēlē sacentīsies ar Vācijas komandu Dortmundes "Borussia".

Kā ziņots, iepriekš portugāļu treneris sekmīgi strādājis arī ar savas dzimtenes klubu "Porto", kā arī Londonas "Chelsea" un Milānas "Inter".

Mourinju pa divām reizēm kļuvis par Anglijas un Itālijas čempionu, kā arī reizi triumfējis Spānijas čempionātā. Viņa kontā ir divas uzvaras UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Spānijas čempionātā Madrides "Real" ieņem otro vietu, tomēr sešas kārtas pirms sezonas beigām no "Barcelona" komandas atpaliek par 13 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!