Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas futbola uzbrucējs Deniss Rakels sestdien Krakovas "Cracovia" komandas rindās guva uzvaras vārtus Polijas augstākās līgas čempionāta mačā.

Aizvadītajā cīņā "Cracovia" savā laukumā ar 2:1 (1:1) pārspēja Lenčnas "Gornik" klubu.

Rakels spēlē iesaistījās vien 74.minūtē, nākot uz maiņu, bet jau piecas minūtes vēlāk guva uzvaras vārtus, panākdams 2:1.

Šie 22 gadus vecajam Rakelam bija otrie vārti jaunajā Polijas čempionāta sezonā, bet "Cracovia" klubam šis bija tikai otrais panākums astoņos mačos.

Turnīra kopvērtējumā "Cracovia" ar desmit punktiem ieņem 12.vietu 16 komandu konkurencē.

Rakels šī kluba rindas papildināja šīgada janvārī, aizvadītajā sezonā paspējot aizvadīt astoņas spēles un vārtus negūstot. Vasarā komanda ar uzbrucēju līgumu pagarināja uz diviem gadiem.

Pirms tam Rakels no 2011.gada spēlēja citā Polijas spēcīgākās līgas komandā Ļubinas "Zaglebie", taču janvāra sākumā klubs atbrīvojās no uzbrucēja. Divu sezonu laikā viņš neprata veiksmīgi nostiprināties Ļubinas vienības sastāvā, lielākoties laiku pavadot īrē vai rezervē.

Pagājušā gada nogalē Rakels vairāk izcēlās ar notikumiem ārpus futbola laukuma, jo novembrī viņš ar vēl četriem futbolistiem par alkohola lietošanu tika atskaitīts no Latvijas U-21 izlases.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!