Foto: ekstraklasa.net

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Deniss Rakels piektdien guva savus sestos vārtus šīs sezonas Polijas augstākās līgas čempionātā, izceļoties trešajā no pēdējiem četriem mačiem.

Aizvadītajā mačā uzbrucēja pārstāvētā Krakovas "Cracovia" komanda izbraukumā ar 2:1 (2:0) pārspēja Kelces klubu "Korona", bet Rakels pirmā puslaika izskaņā panāca 2:0 viesu labā, noslēdzot teicamu vienības saspēli.

Rakels maču uzsāka savas komandas sākumsastāvā, bet 84.minūtē tika nomainīts. Viņš vārtus guvis trijās no pēdējām četrām spēlēm, bet "Cracovia" nu guvusi pirmo panākumu pēc četru maču pārtraukuma.

Ar sešiem gūtiem vārtiem Rakels pašlaik ieņem dalītu desmito vietu turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Pagājušā gada nogalē Rakels izcēlās ar notikumiem ārpus futbola laukuma, jo novembrī viņš ar vēl četriem futbolistiem par alkohola lietošanu tika atskaitīts no Latvijas U-21 izlases. Pēc šī incidenta uzbrucējs uz pieaugušo izlasi netika aicināts, bet savu atgriešanos piedzīvoja oktobrī.

Polijas čempionāta kopvērtējumā aizsarga Igora Tarasova pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia" vienība ar 29 punktiem 18 spēlēs atrodas piektajā pozīcijā, vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Zabžes "Gornik" komanda ar 28 punktiem ieņem sesto vietu, astotajā pozīcijā ar 27 punktiem 19 mačos seko Belhatovas GKS ar uzbrucēju Daniilu Turkovu ierindā, "Cracovia" ar 22 punktiem atrodas 11.pozīcijā, ar 21 punktu 18 spēlēs 13.vietā seko uzbrucēja Nikolaja Kozačuka klubs Lečnas "Gornik", bet uzbrucēja Eduarda Višņakova pārstāvētā Hožuvas "Ruch" vienība ar 17 punktiem joprojām ieņem priekšpēdējo, 15.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!