Foto: eurosport.onet.pl

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Deniss Rakels ir labs un gudrs futbolists, uzskata viņa pārstāvētās Anglijas komandas "Reading" galvenais treneris Braiens Makdermots.

Kā zināms, Rakels Anglijas pēc spēka otrās līgas jeb "Championship" vienībai "Reading" pievienojās janvārī, pārnākot no Polijas augstākās līgas kluba "Cracovia". Pirmās komandas rindās viņš aizvadījis vienu spēli, laukumā nākot uz maiņu, bet pirmdien viņš piedalījās rezerves vienības mačā.

"Esmu ļoti patīkami pārsteigts par to, kā Rakels ir iejuties. Viņš ir lielisks puisis un viņa angļu valoda ir normāla, kad ar Denisu runā individuāli, ar to nav problēmu," klubs citē Makdermota teikto. "Rakels ir labs futbolists, gudrs un viņam ir vārtu gūšanas instinkts."

Šobrīd Rakels strādājot pie tā, lai būtu pienācīgi labā formā, jo Polijas čempionātā bija iestājies ziemas pārtraukums.

Kā zināms, "Reading" komanda Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas astotdaļfinālā spēkosies ar premjerlīgas klubu Vestbromvičas "Albion".

""Albion" ir ļoti spēcīgs pretinieks ar ļoti labiem futbolistiem, turklāt šai komandai ir galvenais treneris Tonijs Puliss, kurš zina, ko dara. Zinu, ka mūsu stadions uz šo maču būs pilns, tāpēc mums ir zināma priekšrocība," pauda Madermots.

FA kausa astotdaļfināla mačs 20.februārī starp abām komandām norisināsies tieši Redingā.

Rakels vienošanos ar "Reading" noslēdzis līdz 2018.gada vasarai ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu.

"Reading" vienība Anglijas pēc spēka otrajā līgā ar 36 punktiem 30 spēlēs ieņem 15.vietu 24 komandu konkurencē, no labāko sešinieka, kas sezonas beigās pretendēs uz vietu premjerlīgā, atpaliekot par 14 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!