Spānijas futbola čempionātā svētdien čempionvienība "Real Madrid" savā laukumā spēja atspēlēties cīņā ar "Sevilla", tomēr neizšķirtu nenosargāja un zaudēja ar 3:4.
„Real Madrid" tas bija jau trešais zaudējums pēdējās četrās spēlēs, un līdz ar to komanda Spānijas čempionāta kopvērtējumā noslīdējusi jau uz piekto vietu.

Mača sākumā Adriano Koreija izvirzīja „Sevilla" vadībā, bet Rauls 19.minūtē izlīdzināja rezultātu. Līdz pirmā puslaika beigām Ndri Romaričs un Frederiks Kanute vēlreiz izvirzīja „Sevilla" vadībā, tomēr „Real Madrid" atkal spēja atspēlēties. Otrā puslaika vidū Gonsalo Igvains un Fernando Gago divu minūšu laikā panāca 3:3.

Tomēr nosargāt kaut punktu spēlē „Real Madrid" nespēja. 77.minūtē par izrunāšanos ar tiesnesi otro brīdinājumu saņēma Arjens Robens, „Real Madrid" palika mazākumā un to 85.minūtē izmantoja „Sevilla" - uzvaras vārtus guva Renato.

Tikmēr Spānijas čempionāta vadībā nostiprinājās „Barcelona", kura sestdien ar 4:0 sagrāva „Valencia". „Barcelona" kontā ir 35 punkti, par sešiem punktiem mazāk ir „Villarreal", bet trešā ar 27 punktiem ir „Valencia". „Sevilla" pēc uzvaras ar 27 punktiem pakāpusies uz ceturto vietu, bet „Real Madrid" ar 26 punktiem ir piektā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!