Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns ir gatavs atvadīties no velsiešu spēlētāja Gareta Beila, kuru bieži nomoka savainojumi, raksta "elconfidencial.com".

Zidāns Madrides "Real" vadībai licis noprast, ka ilgtermiņā viņš ar Beilu vairs nerēķinās un pie nākamā labā piedāvājuma viņu var pārdot. Tiesa, izdevums norāda, ka "Real" prezidentam Florentino Peresam Beils viens no iemīļotākajiem spēlētājiem, taču futbolista biežās traumas arī kluba amatpersonu jau dara bažīgu.

Tiek vēstīts, ka "Real" Beilu būtu gatava pārdot par 100 miljoniem eiro. Beils Madrides "Real" pievienojās 2013. gadā par tobrīd lielāko transfēra summu pasaules futbola vēsturē - 100 miljoniem eiro

Aizvadītajā vasarā parādījās informācija, ka par Beila pakalpojumiem lielu interesi izrādīja Mančestras "United" galvenais treneris Žozē Mourinju.

Šajā sezonā Beils "Real" sastāvā deviņās spēlēs visos turnīros guvis trīs vārtus un izdarījis četras piespēles, taču iepriekšējā Čempionu līgas spēlē pret Dortmundes "Borussia" viņš atkal iedzīvojās savainojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!