Foto: Reuters/Scanpix
Francijas izlases futbolisti Franks Riberī un Karims Benzemā attaisnoti lietā, kurā tika apsūdzēti nepilngadīgas prostitūtas pakalpojumu izmantošanā.

Riberī un Benzemā tika apsūdzēti 16 gadus vecas prostitūtas pakalpojumu izmantošanā 2008. un 2009.gadā. Futbolistiem iepriekš draudēja līdz pat trim gadiem ieslodzījumā, bet abu sportistu advokāti jau janvārī izteicās, ka viņu klienti tiks attaisnoti.

Riberī pirms tam atklāja, ka maksājis meitenei par seksuālajiem pakalpojumiem, taču nav zinājis viņas patieso vecumu. Tikmēr Benzemā noliedzis, ka ar šo meiteni būtu iesaistījies jebkādās seksuāla rakstura aktivitātēs.

Nodarbošanās ar prostitūciju Francijā ir legāla, tomēr prostitūtām jābūt vismaz 18 gadus vecām.

Izmeklēšanas laikā neesot atrasti pierādījumi, kas liktu domāt, ka Benzemā un Riberī būtu informēti par meitenes nepilngadību.

Kā zināms, abi spēlētāji pārstāv vienus no pasaules spēcīgākajiem klubiem. Riberī, kurš bija viens no pretendentiem uz 2013.gada labākā pasaules futbolista godu, pārstāv Vācijas un Eiropas čempionus Minhenes "Bayern", kamēr Benzemā spēlē Spānijas grandā Madrides "Real".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!