Foto: stock.xchng
Latvijas futbola klubs Rīgas 'Daugava' pārtraucis sadarbību ar Ēģiptes centra aizsargu Nabilu Mamdū Abdelazisu, informē vienība.

Abdelaziss komandas sastāvu papildināja jūlija sākumā, turklāt vienības rindās debitēja, izejot laukumā uz maiņu UEFA Eiropas līgas pirmās kvalifikācijas kārtas pirmajā mačā pret pazīstamo Skotijas klubu "Aberdeen", kam gan izbraukumā piekāpās pārliecinoši ar 0:5, bet pēcāk Rīgā tika ciesta neveiksme ar 0:3.

Rīgas vienībai Abdelaziss pievienojās kā brīvais aģents no Ēģiptes kluba Kairas "Al Ahly", kur ilgstoši bijis dažāda vecuma jauniešu komandu kapteinis. Viņš noslēdza līgumu uz pusotru gadu.

Aizsargam ir spēļu pieredze Ēģiptes U-20 izlasē, bet viņš pats vietējos medijos paudis, ka pārcelšanās uz Eiropu jau ilgstoši ir bijis futbolista sapnis.

Tāpat "Daugava" izīrējusi Polijas komandai Belhatovas GKS lietuviešu vārtsargu Emīliju Zubu, bet vienību pavisam atstājuši pussargi Edgars Kārkliņš un lietuvietis Arnis Riboks, kā arī uzbrucējs Verners Apiņš. Kārkliņš uz īres tiesībām pievienojies "Jūrmala" vienībai, kamēr Apiņš karjeru turpinās pirmās līgas komandā "Gulbene".

Rīgas klubs Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta kopvērtējumā ar izcīnītiem 23 punktiem 20 spēlēs ieņem septīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!