Foto: LETA

Licenci dalībai Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionātā nesaņēmusī Rīgas "Daugava" grasās piedalīties valsts kausa izcīņā, informē Latvijas Futbola federācija (LFF).

Otrdien pirms ceturtdien gaidāmās izlozes LFF publicēja kausa izcīņas ceturtdaļfināla dalībniekus, kur atrodama arī tajā iepriekš veiksmīgi iekļuvusī Rīgas "Daugava". Tiesa, šī kluba dalība šajā turnīrā bija neskaidra, jo tas nebija saņēmis licenci dalībai virslīgā, turklāt aģentūra LETA arī noskaidroja, ka komandā pārtraukts treniņprocess.

Tikmēr LFF preses sekretārs Viktors Sopirins otrdien apstiprināja, ka Rīgas "Daugava" grasās piedalīties kausa izcīņā, turklāt to ļauj arī turnīra reglaments.

Līdz ar to bez Rīgas "Daugavas" izlozē piedalīsies arī "Ventspils", Jūrmalas "Spartaks", "Daugavpils", "Liepāja", Rīgas "Skonto", "Jelgavas" un "Ogres" komandas.

Ceturtdaļfināla spēles risināsies 4. un 5.aprīlī. Līdztekus ceturtdaļfināla pāru izlozei kļūs zināms arī tālāko kārtu komandu zars, tādējādi esot zināmiem arī potenciālajiem pusfināla pāriem.

Latvijas kausa izcīņas pusfināla spēles paredzētas 25. un 26.aprīlī, bet fināls ieplānots 20.maijā.

Pagājušā gada maijā notikušajā finālā "Jelgavas" futbolisti pēcspēles sitienu sērijā Zemgales Olimpiskā centra stadionā uzvarēja "Skonto". Jelgavnieki Latvijas kausā triumfēja otro reizi kluba pastāvēšanas vēsturē un ieguva ceļazīmi uz UEFA Eiropas līgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!