Foto: EPA/LETA

Slavenais Vācijas kluba Minhenes "Bayern" uzbrūkošais pussargs Arjens Robens pēc kārtējā savainojuma iegūšanas paudis, ka "tas ir ārprāts", portāls "football-oranje.com" citējis sportistu.

Jau ziņots, ka Robens iedzīvojies savainojumā, kas viņam licis priekšlaicīgi beigt sezonu, turklāt sagaidāms, ka futbolists 12.jūnijā nevarēs pārstāvēt Nīderlandi arī 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā pret Latviju.

"Tas tiešām ir ārprāts! Man trūkst vārdu, lai aprakstītu manu neveiksmju periodu," atzina Robens.

Otrdien "Bayern" komanda Vācijas kausa pusfinālā pēcspēles 11 metru sitienu sērijā piekāpās Dortmundes "Borussia". Pēc aptuveni mēneša pārtraukuma Robens atgriezās laukumā, nākdams tajā uz maiņu, taču jau pēc 16 minūtēm iedzīvojās augšstilba savainojumā, bet nu konstatēts muskuļa plīsums, kas nozīmē sezonas beigas.

Līdz ar to 31 gadu vecajam Robenam būs jāizlaiž atlikušās "Bayern" spēles, tai skaitā arī UEFA Čempionu līgas atlikušās cīņas. Minhenes klubs pirmo pusfināla maču aizvadīs pret Spānijas klubu "Barcelona".

Ar 17 gūtiem vārtiem Robens ir starp šīs sezonas rezultatīvākajiem bundeslīgas futbolistiem.

Jau iepriekš šosezon "Bayern" futbolisti saskārās ar nopietnu savainojumu sērgu, kā rezultātā no amata atkāpās komandas ilggadējais ārsts Hanss Vilhelms Millers-Volfārts. Tiesa, tieši pie šī speciālista ceturtdien devās Robens, lai saņemtu nepieciešamo aprūpi.

Pagājušajā nedēļā "Bayern" trešo gadu pēc kārtas triumfēja Vācijas bundeslīgā, bet vēl joprojām saglabā izredzes iegūt arī UEFA Čempionu līgas titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!