Neskatoties uz plaši pārspriesto un rekordlielo £80 miljonu pāreju uz "Real Madrid", Kristiāno Ronaldo neizslēdz iespēju atgriezties Mančesteras "United" klubā.

Ronaldo iepriekšējās 6 sezonas pavadīja "Old Traford", kur kopā ar "United" izcīnīja trīs Premjerlīgas čempiona titulus un 2008.gadā izcīnīja arī Čempionu Līgas kausu.

Spānijā un LaLiga Ronaldo ir iejuties lieliski – arī pēdējā kārtā sestdien spēlē pret „Xerez” portugālis guva divus vārtus, kas nozīmē, ka kopā 16 spēlēs Ronaldo ir guvis 15 vārtus. Neskatoties uz visu „United” klubs vienmēr būs īpaši nozīmīgs un tuvs Ronaldo.

„Protams, man pietrūkst „Manchester United”,” pazinoja Ronaldo intervijā „News of the World”. "Es tur nospēlēju sešus gadus un tas ir ilgs laiks.”

„Es joprojām ar interesi sekoju „United” spēlēm un nekad nevar zināt – iespējams es kādreiz atgriezīšos tur,” atzina portugālis. „Tas vienmēr ir iespējams. Es vēlos izpildīt savas saistības līgumā ar „Real”, tomēr kas notiks nākotnē, Dievs vien zina. Es nesaku, ka šeit Madridē es neesmu apmierināts – es esmu patiesi laimīgs un visi to zina, tomēr man pietrūkst „Manchester United” komanda, treneris, spēlētāji, jo tā bija mana ģimene.”

Atgādinām, ka Sers Alekss Fergusons vēl 2003.gadā par £12 miljoniem iegādājās 18 gadus jauno talantu Ronaldo no Lisabonas „Sporting” kluba.

Video: Kristinano Ronaldo un „Manchester United”:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!