Foto: AFP/Scanpix/LETA
Madrides "Real" komandas zvaigznei Krištianu Ronaldu par tiesneša pagrūšanu pirmdien piesprieda piecu spēļu diskvalifikāciju, vēsta portāls "eurosport.com".

Jau ziņots, ka Spānijas Superkausa mačā Ronaldu nopelnīja divas dzeltenās kartiņas un tika noraidīts. Par to viņš bija ļoti neapmierināts un pagrūda tiesnesi Rikardo de Burgosu. Tiesnesis šo incidentu ierakstīja pēcspēles ziņojumā, tāpēc viņa rīcību izvērtēja Disciplinārā komiteja.

"Kad tika parādīta sarkanā kartīte, spēlētājs mani nekavējoties pagrūda, parādot savu neapmierinātību," teikts pēcspēles ziņojumā.

Pirmdien kļuva zināms, ka Ronaldu par šo incidentu sodīts ar piecu spēļu diskvalifikāciju. Maksimālais sods par šādu pārkāpumu varēja būt 12 spēļu izlaišana, tomēr pasaules futbola zvaigznei tik bargu sodu nepiesprieda.

Līdz ar to Ronaldu nāksies izlaist Spānijas Superkausa atbildes spēli, kā arī pirmās četras Spānijas čempionāta spēles, kurās "Real" būs jātiekas ar Lakarunjas "Deportivo", "Valencia", "Levante" un "Real Sociedad" komandām.

Vēstījām, ka "Real" komanda svētdien Spānijas Superkausa pirmajā mačā izbraukumā ar 3:1 (0:0) pieveica savu principiālo pretinieci "Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!