Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola uzbrucējs Artjoms Rudņevs piektdien devās laukumā uz maiņu, palīdzot viņa pārstāvētajam Hamburgas SV (HSV) savā laukumā nospēlēt neizšķirti 1:1 (0:1) ar citu turnīra pastarīti "Freiburg".

Rudņevs šajā mačā laukumā devās uz maiņu cīņas 78.minūtē, kad rezultāts vēl bija 0:1, taču mača 90.minūtē HSV izrāva neizšķirtu, kad serbu pussargs Gojko Kačars izcēlās ar vārtu guvumu.

Neilgi pēc uznākšanas laukumā laba iespēja izcelties ar vārtu guvumu bija arī Rudņevam, taču viņa sitiens bija vārtiem secen.

Līdz ar to HSV klubs vietējā čempionāta ietvaros nav zaudējis jau trīs mačus pēc kārtas, kas komandai ļāvis izrāpties no izkrišanas zonas.
Ar 32 spēlēs nopelnītiem 32 punktiem HSV šobrīd bundeslīgas kopvērtējumā ieņem 14.vietu, par punkta tiesu apsteidzot tieši "Freiburg" vienību. Tiesa, Hamburgas klubs nav tālu arī no izkrišanas zonas, ko apsteidz vien par diviem punktiem.

Tikmēr turnīra līdere ar 76 punktiem 31 mačā ir jau čempiones titulu nodrošinājusī Minhenes "Bayern", kas par 14 punktiem apsteidz "VfL Wolfsburg". 60 punkti savukārt ir Menhengladbahas "Borussia" kontā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!