Foto: AFP/Scanpix

Ukrainas kluba Doņeckas "Šahtar" uzbrucējs Luiss Adrianu ar pieciem gūtajiem vārtiem UEFA Čempionu līgas spēlē atkārtojis "Barcelonas" zvaigznes Lionela Mesi rekordu.

Jau vēstīts, ka "Šahtar" komanda ar rezultātu 7:0 H apakšgrupas spēlē sagrāva Baltkrievijas klubu Borisovas BATE. Luiss Adrianu kļuva par šī mača galveno varoni, gūstot piecus vārtus.

Līdz šim Čempionu līgas vēsturē piecus vārtus vienā spēlē bija guvis tikai Mesi, kurš to paveica 2012.gada mačā pret Leverkūzenes "Bayer". Tagad argentīnietim pievienojies arī Luiss Adrianu.

Lai gūtu četrus vārtus Luisam Adrianu vajadzēja tikai 17 minūtes, kas ir jauns Čempionu līgas rekords. Viņš četrus vārtus guva no 28.līdz 44.minūtei. Vēl Doņeckas komanda atkārtojusi turnīra vēsturē pārliecinošāko uzvaru izbraukuma spēlē.

"Esmu ļoti priecīgs, ka guvu piecus vārtus vienā spēlē. Vēlos pateikties saviem komandas biedriem, jo viņi man palīdzēja un spēlēja ļoti labi šajā mačā," sacīja Luiss Adrianu. "Visi gūtie vārti man ir ļoti skaisti. Gūt "hat-trick" ir fantastiski, bet pieci "goli" – tas ir neaprakstāmi!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!