Sensacionāli no Spānijas Karaļa kausa izcīņas otrdien izstājās "Real Madrid" futbolisti, kas otrajā kārtā divu maču summā ar 1:4 piekāpās trešās divīzijas vienībai "Alcorcon".

Arī pagājušajā gadā Spānijas Karaļa kausa izcīņā "Real Madrid" otrajā kārtā zaudēja trešās divīzijas klubam – "Real Irun". Zvaigžņotais "Real Madrid" Spānijas Karaļa kausu nav izcīnījis kopš 1993.gada.

"Real Madrid" un "Alcorcon" pirmajā spēlē pirms nedēļas trešās divīzijas klubs savā laukumā negaidīti uzvarēja ar 4:0, bet otrdien "Real Madrid" savā laukumā spēja vien revanšēties ar 1:0, kas bija nepietiekami iekļūšanai nākamajā kārtā.

Praktiski visu spēli līdzjutēji "Santiago Bernabeu" stadionā izsvilpa deviņkārtējos Eiropas čempionus "Real Madrid", bet spēles beigās jau atbalstīja rangā daudz vājāko komandu "Alcarcon", kurai pēc beigu signāla veltīja arī ovācijas.

Tikmēr otrās kārtas barjeru Karaļa kausā nepārvarēja vēl viena pirmās divīzijas komanda "Tenerife", kas divu spēļu summā ar 1:3 zaudēja otrās divīzijas vienībai "Celta Vigo". Tāpat izstājās arī "Sporting Gijon", kas 11 metru sitienu sērijā atzina otrās divīzijas kluba "Recreativo Huelva" pārākumu.

Savukārt nākamajā kārtā otrdien iekļuva pērnā gada Karaļa kausa ieguvēji un Spānijas čempioni "Barcelona", kā arī "Sevilla" un "Atletico Madrid".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!