Zaudējumu Spānijas futbola čempionāta pirmās divīzijas spēlē svētdien piedzīvoja trešajā vietā esošā „Sevilla”, kas mazākumā ar 1:3 piekāpās „Valencia”. Valensijas komanda divus vārtus guva ar 11 metru soda sitienu.
Spēles devītajā minūtē vadībā izvirzījās „Sevilla", kuras labā vārtus guva aizsargs Žiljēns Eskidē. Tomēr spēlē notikumi krasi mainījās pirmā puslaika izskaņā. 44.minūtē brazīlietis Adrianu nospēlēja rupji pret „Valencia" futbolistu Davidu Vilju un saņēma sarkano kartiņu, atstājot „Sevilla" mazākumā. Ar to „Sevilla" neveiksmes pirmajā puslaikā nebeidzās, jo jau pēc minūtes soda laukumā Eskidē neatļauti kavēja Huanu Matu, par ko tiesnesis piešķīra „pendeli" - to realizēja Vilja.

Mača izskaņā ar roku savā soda laukumā nospēlēja Fernando Navarro, par ko atkal „Sevilla" tika sodīta ar 11 metru soda sitienu - šoreiz precīzs bija Mata. Punktu „Valencia" uzvarai pēdējā minūtē pielika Pavlo Ernandess.

Septiņas kārtas pirms sezonas beigām drošu vadību ar 78 punktiem saglabā „Barcelona", kas kārtējā spēlē ar 1:0 uzvarēja „Getafe". Ar tādu pašu uzvaru pār „Recreativo Huelva" svinēja Katalonijas kluba tuvākie sekotāji, Spānijas čempioni „Real Madrid", kas joprojām no „Barcelona" atpaliek par sešiem punktiem. „Sevilla" kontā ir 57 punkti, bet „Valencia" pēc uzvaras ar 52 punktiem pakāpās uz ceturto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!