Foto: AP/Scanpix/LETA
Krievijas izlases futbolisti Aleksandrs Kokorins un Pāvels Mamajevs par pirmdienas rītā sarīkotajām nekārtībām autostāvvietā un kafejnīcā arestēti uz diviem mēnešiem, vēsta Krievijas mediji.

Jau vēstīts, ka abi futbolisti ar savu draugu baru pirmdien pēc striptīza kluba apmeklējuma autostāvvietā piekāva kādu vīrieti, bet vēlāk jezgu sarīkoja arī kafejnīcā, kur Kokorins kādam iesita ar krēslu.

Abi futbolisti un Kokorina brālis Kirils apsūdzēti huligānismā un apcietināti uz diviem mēnešiem. Šajā laikā notiks detalizēta izmeklēšana, un pēc divu mēnešu apcietinājuma izciešanas viņiem būs tiesa, kurā var piespriest cietumsodu līdz pat pieciem gadiem.

Abi futbolisti lūdza apžēlošanu, bet to neņēma vērā. Paredzams, ka Kokorina un Mamajeva advokāti iesniegs apelāciju.

Mamajevs ikdienā pārstāv "Krasnodar" komandu, kas jau iepriekš izteicās, ka izskata variantus, kā lauzt līgumu ar skandālā iekļuvušo futbolisti. Viņa apcietināšana, visticamāk, nozīmē to, ka līguma laušana ir neizbēgama. Turklāt Mamajeva līgumā esot punkts, ka par kontrakta priekšlaicīgu izbeigšanu disciplīnas pārkāpumu dēļ viņam pašam ir jāsamaksā ievērojama kompensācija klubam.

Savukārt Kokorina Sanktpēterburgas "Zeņit" vēl nogaida galīgo tiesas lēmumu pirms savu soda sankciju ieviešanas.

Atklātībā nonākušie video, kurā redzamas futbolistu un viņu draugu sarīkotās nekārtības:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!